img_4153 (Modified in GIMP Image Editor).jpg
Miksi vuokraisin varastotilaa?
Muutto kotimaassa tai ulkomaille
 
Kun edessä on väliaikainen muutto ulkomaille tai toiselle paikkakunnalle ja tarvitset väliaikaisen varaston kodin irtaimistolle tai osalle siitä. Tai jos joku läheisesi muuttaa esim. palvelutaloon. Näissä tilanteissa on usein hyvä vaihtoehto säilöä tavarat pienvarastoon odottamaan.
 
Jos kaipaat apua muuttopalveluiden valitsemiseen, suosittelemme kääntymään https://www.kilpailutamuuttopalvelu.fi/ -sivuston puoleen. 
 
Talonrakennus tai remontti edessä
 
Jos rakennat uutta kotia tai remontoit vanhaa tai olet myymässä asuntoasi ja muutat väliaikaisesti pienempään asuntoon. Tällöin saattaa tulla tarve varastoida ylimääräinen irtaimisto talteen odottamaan työn valmistumista. Myös työkaluille on rakentamisen ajaksi tarjolla turvallinen varastokoppi. 
 
Putkirikko tai muu yllättävä ongelma kotona
 
Kun asunto täytyy yllättäen tyhjentää ja tarvitset pikaisesti kuivan, lämpimän ja turvallisen varastotilan omaisuudellesi.
 
Golf-tarvikkeet, vesiskootteri, kanootti, tai vaikkapa lasketteluvälineet eivät mahdu  omaan varastoon 
 
Kun kotisi kaapit ja varasto pursuavat kausitavaraa jota et hetkeen tule tarvitsemaan, tarjoaa minivarasto ratkaisun tilaongelmaan. 
 
Kuolinpesän tyhjennys
 
Kun asunto tai mökki pitää tyhjentää irtaimistosta myyntiä varten, toimii varastopalvelu ratkaisuna irtaimen väliaikaiseen tai pidempäänkin säilytykseen.
 
Liian vähän säilytystilaa kotona
 
Kun edessä on autotallin tyhjennys, kotoa poismuuttaneiden lasten tavaroiden varastointi, pianon tai perintöhuonekalujen säilytys. Varastointipalvelu on helppo ratkaisu.
 
Varastotilaa yrityksille
 
Tarvitseeko yrityksesi varastotilaa työkalujen, laitteiden, koneiden tai materiaalien säilytykseen? Oman varastotilan vuokraaminen ja käyttäminen on helppoa.